Du er her:

Nytt innhold og struktur på nettsiden

  

Norsk akkreditering er fornøyde med justeringene på nettsiden

-Vi er veldig fornøyde med justeringene vi har gjort på nettsiden vår og håper det gjør den mer brukervennlig for målgruppene våre, spesielt de som skal søke akkreditering eller som allerede er akkreditert, sier seksjonssjef digitalisering, IT og kommunikasjon, Bente M. Skjetne, som har ledet arbeidet med nettsiden.

Det er først og fremst innhold og struktur under menypunktene i toppmenyen som nå er oppdatert.

-Prosessen startet i vår. Vi tok for oss kundereisen til både de som søker akkreditering, de som allerede er akkreditert eller ønsker å bruke akkrediterte tjenester eller produkter. Målet har vært å gjøre endringer på nettsiden som gjør det enklere for målgruppene våre å navigere seg frem til den informasjonen de søker, sier Skjetne.

 

Nytt innhold

Endringene består blant annet av at all informasjon om akkrediteringprosessen er samlet i en side. Målet er at denne i stor grad skal gi svar på det aller meste man lurer på i forhold til å søke om akkreditering.

-Basert på tilbakemeldinger fra kunder har vi sett et behov for å gi mer detaljert og utfyllende informasjon om akkrediteringsprosessen, sier Skjetne.

Kundesidene har også fått et løft.

-Kundesidene er nå delt inn i fem akkrediteringsområder og vi håper dette gjør det lettere å finne informasjon knyttet til den akkrediteringen man ønsker å vite mer om, sier Skjetne.

Sidene som handler om bedømmere, hva en akkreditering er og om Norsk akkreditering er også oppdatert.

 

Enklere navigering

De nye innholdssidene inneholder alle et toppbanner med knapper som skal gjøre navigeringen enklere, slik at man raskere finner frem til det innholdet man søker.

I tillegg har disse sidene en klikkbar meny i høyremargen som bidrar til at man raskt kan klikke seg ned til det avsnittet i teksten man ønsker å lese mer om.

 

 

 

 Gi oss din tilbakemelding

-Selv om vi nå har tatt en god gjennomgang av innhold og struktur på nettsiden vår, så er dette noe vi jobber kontinuerlig med. Lansering av nytt innhold og struktur betyr ikke at arbeidet er ferdig. Arbeidet med å forbedre og utvikle nettsidene fortsetter framover, og derfor setter vi pris på alle tilbakemeldinger både i form av ris og ros, sier Skjetne.

 

Hva mener du?

Dine tilbakemeldinger er viktig for oss, så har du spørsmål, kommentarer eller forslag til forbedringer, skriv gjerne til oss på e-post til: akkreditert@akkreditert.no